tiistai 16. tammikuuta 2018

Hillers Coldline 27.1.2018


Lauantaina 27.1 klo 9 starttaa Pöllyvaarasta vuoden 2018 ensimmäinen Hillers Trail Running Clubin järjestämä tapahtuma, Hillers Coldline.

Coldline on retkihiihtotapahtuma, jossa hiihdetään Hannusrannasta sähkölinjaa seuraten Kajaanin Pöllyvaaraan. Matkaa retkelle kertyy viitisentoista kilometriä, josta kymppi on umppista tai moottorikelkan jälkeä. Metsäsuksikalusto on ainoa järkevä valinta tälle reissulle.

Tapahtuma on kaikille avoin ja melkein ilmainen. Pöllyvaarasta siirrytään Hannusrantaan mittarikyydillä ja nämä kulut on ollut tapana jakaa. Matkan hiihto-oppaana, suoraan Teppanan ylängöltä, toimii Toni Piirainen. Tontsa pitää porukan mukavan leppoisassa liikkeessä ja speksaa tarvittaessa kaluston kuntoon, mikäli ongelmia ilmenee. Matkan aikana pidetään muutama hengitystauko, jossa on hyvä etsiä repusta esimerkiksi aamulla sinne pakattua herkkusämistä ja lämmintä kaakaota.

Ilmoittautdu mukaan huutamalla "Hep" Coldline Facebook -ilmoitukseen tai sähköpostilla osoitteeseen alakarppa.mikko(miuku)gmail.com. Sähköpostilla voi myös kysellä kaiken näköistä.

Ei kommentteja: